Pripravite se na veliko hladno s Sure Grip

  03. 12. 2018

BRACE sebe - prihaja zima! In lahko je najhladnejša osem let, saj arktične razmere pihajo iz Siberije.

Vremenske napovedovalci napovedujejo 32 dni ledu, težkega snega in temperature v minus 13 v Združenem kraljestvu.

In vozniki so opozorjeni, da lahko sneženje povzroči potovalni kaos v božičnem obdobju, saj je polarna gala udarila v Združeno kraljestvo. Za večino nas v Združenem kraljestvu s snežnimi očmi preprosto pomeni, da delate na pogonu z lopato. Toda za območja, kjer je težek sneg letna težava - kot so deli ZDA in Kanade - to pomeni pritrditev snežne sani na traktor ali pobiranje, ter delo na pločnikih in lokalnih stezah.
Vrtenje snega ni samo primer vožnje gor in dol. Načrtovati morate, kam greš sneg - z začetkom na najbolj oddaljenem robu, od koder načrtujete, da bi naredili svoj kup, in nato sistematično delali sneg proti kupu.
Spustite zemljišče preden začnete - pazite na robove pločnikov, ograje, grmičevje in hitre udarce. Morda niso očitne pod snežnim odejo.
Ne vozite prehitro! 14mph je največja hitrost, ki jo morate iti. In ko je sneg zelo strnjen, debel ali mokan, vožnja počasi prihrani čas in gorivo, ki omogoča, da se rezilo koplje naprej.
Pakirajte nekaj varnostne opreme - komplet orodja, gasilni aparat, baklo, komplet za prvo pomoč, lopato in vrečo s peskom ali soljo. In obleko gor toplo - termično spodnje perilo, toplo jakno, kapo, šal in rokavice.

S pravilnim krmilnikom za vašo snežno ploskev boste olajšali proces - in Sure Grip Controls je odlična rešitev.

AU-ročaj - relativno nov dodatek v razponu podjetja - je bil razvit s prilogami, kot so snežni plugi in grapplers v mislih. Eden od manjših ročic podjetja ponuja maksimalno udobje operaterja in je zasnovan za dolgoletne zanesljive storitve.

Primeri so narejeni iz plastičnega polimera z visokim učinkom, z udobno obliko, ki je ročaj lahka in enostavna za uporabo ter dovolj trpežna, da se ukvarja s težkim delom. Dejstvo je, da so stikala preizkušena na 10 milijonov operacij.

Kot smo pričakovali od Sure Grip, so stikala prekrita s patentirano prekrivno zasnovo, ki jih ščiti pred umazanijo in vlago.

AU ima več patentov in ima edinstven vpenjalni sistem, ki omogoča pritrditev na katero koli gred s premerom med 3/8 "in 3/4".

Prednjo ploščo, ki omogoča številne konfiguracije stikala, ročice, drsnikov in celo mikro igralne palice, se lahko vrti 360 °, kar omogoča vgradnjo v katero koli smer.

Uporablja se lahko tudi kot nadomestni ročaj pri namestitvi nove priloge ali za aplikacije OEM v različnih panogah.
Torej vzemite klobuk, vzemite šal, postavite svojo igralno palico in objemite snop, in bodite pripravljeni na Big Chill!
Celotne specifikacije za ročaj AU so na voljo tukaj http://nexuscomponents.co.uk/Manufacturers/SUREGRIP/Sure%20Grip%20AU%20Control%20Grips



Foto: Troy T na Unsplash